Lyst til å spille et strykeinstrument?

Skjermbilde, strykeinstrumenter.PNG

BLI MED I ORKESTER?

Når du har gått hos spillelærer en stund og lært deg grunnleggende spilleteknikk, kan du bli med i et av skolens orkestre.

Fiolinundervisning

Elin Marie Akse: 98 80 21 55

Epost: elinakse@gmail.com

Marina Baek: 95 87 10 41

Epost: fiolinbaek@gmail.com

Celloundervisning

Ingrid S Gudim: 90 97 89 35

Epost: isgudim@online.no

Instrumenter & orkester

Skjermbilde, konsert i Danmark.PNG

På skolen er det mange muligheter for å lære å spille et instrument, og til å spille sammen med andre i orkester. Skolen tilbyr ikke mindre enn tre ulike orkestre og det er helt gratis å delta i disse.

Rykende buer er et orkester for  elever i 3. til 6. klasse, som har spilt noen år. Strykere og treblåsere er velkomne. Orkesteret opptrer også på noen av skolens fester. De øver onsdag fra kl 13.50 i 5.-klasserommet.
Elin Akse leder orkesteret og kan kontaktes på elinakse(at)gmail.com.

Kammerorkesteret spiller klassisk kammermusikk og passer for elever fra 6. til 10. som kan lese noter godt. Strykere og treblåsere er velkomne. Orkesteret opptrer på flere av skolens fester gjennom året. De øver onsdag 14:35-16:15 på musikkrommet. Steinar Haugerud leder orkesteret og kan kontaktes på sthaugerud(at)gmail.com.

Instrumenter:

  • FAU leier ut små fioliner, celloer og fløyter. Strykeinstrumentene leies bare ut til elever som spiller i skolens orkestre. Kontaktperson er Andrea Bjærke - andrea.bjaerke(at)gmail.com - 91 35 96 16

  • Brukte instrumenter kan kjøpes på Hornaas musikk eller finn.no

  • Buer og strenger til strykere eller reparasjon fås på Fiolinbutikken.