Internasjonal uke

Frihet til å leve

høst.PNG

OD 2018 går til prosjektet for å bedre palestinsk ungdom sine muligheter for en bedre fremtid. Ungdom i Palestina lever bak vegger som er bygget for å begrense deres frihet. De opplever rettighetsbrudd og trakassering på grunn av en konflikt de ikke var med på å starte. Vi trenger ikke å velge side for å være enige om at alle ungdommer fortjener sine grunnleggende menneskerettigheter innfridd, uansett hvor de kommer fra. Alle fortjener å være fri, uansett om du er født i Norge, Palestina, Israel eller et hvilket som helst annet land. Vi er alle like mye verdt.

OD-2018 går til arbeid med psykisk helse, muligheten til å påvirke egen hverdag med fokus på like muligheter for både jenter og gutter i Palestina. Gjennom deltagelse på årets prosjektet kan våre ungdommer lære mer om konflikten og bidra til at ungdommer i Palestina kan ta kontroll over sin egen fremtid og være med å skape fred.


Onsdag 24. oktober 18:00 – 19:00 inviterer vi foresatte/venner på ungdomstrinnet til en forestilling på skolen (gymsalen), hvor elevene vil vise hva de har jobbet med i løpet av uken. Her vil vi også selge kaffe og kaker til inntekt for årets prosjekt, og det vil bli mulighet til å kjøpe produkter fra utstillingen.

 

Vi gleder oss!

Hilsen elevrådet og lærerne på ungdomstrinnet